Zoeken
Primefa

Brother HL-L6450DW

Artikelnummer 11628

Extra informatie

Afdrukmethode

Laser

Kleur

Zwart/wit

Papierformaat

A4

Snelheid

41-55

Logo of brand Brother

Beschrijving

Beschik over professionele afdrukmogelijkheden die vereist worden binnen een zakelijke omgeving, met deze robuuste zwart-witlaserprinter. Zeer geschikt voor het afdrukken van een dagelijkse stroom printopdrachten of grote oplagen. Met tal van geavanceerde papierverwerkingsopties, super hoge printsnelheden en meegeleverde ultra hoge capaciteit tonercartridge, waarmee de printkosten aanzienlijk worden verminderd. Dankzij de hoge specificaties en de vele optionele uitbreidingsmogelijkheden, is deze printer de ideale partner binnen een druk kantoor of dynamisch bedrijf.

 

Geschikt voor grote kantoren of projecten

De HL-L6450DW is zeer geschikt om in te zetten bij grote kantoren of projecten. Met hoge printsnelheden tot 50 ppm, 512MB intern geheugen en een netwerkverbinding van 1 Gigabit kan iedereen binnen het kantoor of werkgroep razendsnel documenten afdrukken. Dankzij de ultra hoge capaciteit tonercartridges profiteert u van zeer lage printkosten en de diverse uitbreidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de printer flexibel ingezet kan worden.  

 

Volledig ontzorgd met Brother Managed Print Service

Via Brother Managed Print Service bent u verzekerd van zeer lage kosten en heeft u geen omkijken meer naar uw printers. U krijgt volledige controle over de printkosten, verbruiksartikelen worden automatisch geleverd en service is inbegrepen. Daarnaast zit u niet vast aan een minimaal verplicht aantal afdrukken. Lees meer > 

 

Hoogste beveiligingseisen

Moderne bedrijven hebben behoeften aan het hoogste beveiligingsniveau. Met Secure Function Lock 3.0, Active Directory en Internet Protocol Security (IPsec) komt Brother tegemoet aan uw beveiligingseisen. Daarnaast ondersteunen de zwart-witlasermodellen Print Archief, Secure Reset, Certificate Management en Near Field Communication (NFC).

 

Grote prestaties, minder kosten

De standaard papiercapaciteit van 570 vel kan optioneel worden uitgebreid tot 2.650 vel. Naast uitstekende printresultaten is het verminderen van de kosten belangrijk voor bedrijven. Dankzij de ultra hoge capaciteit tonercartridge voor 20.000 pagina’s, kunnen de totale printkosten drastisch worden verminderd. Met de eerste afdruk die al binnen 7,5 seconden wordt geprint, gevolgd door een hoge printsnelheid van maximaal 50 pagina’s per minuut bent u verzekerd van een gestroomlijnde workflow.

 

Betrouwbare HL-L6450DW

Dankzij het volledig nieuwe ontwerp en de robuuste behuizing, heeft de HL-L6450DW een lange levensduur. Met een maandelijkse aanbevolen aantal afdrukken van maximaal 10.000 pagina’s, voldoet de printer aan de eisen die worden gesteld binnen een zakelijke omgeving.

 

Verbeterde workflow

Het overzichtelijke 4,5 cm LCD touchscreen en de gebruiksvriendelijke interface zorgen voor een vanzelfsprekende bediening van de printer. Met eenvoudig afdrukken vanaf smartphones en tablets, en vanuit populaire web- en clouddiensten wordt tegemoet gekomen aan de wensen van een drukke kantooromgeving.

 

Flexibele printoplossingen

Met de printoplossingen van Brother wordt het uitvoeren van werkzaamheden een stuk gemakkelijker. Met de oplossingen kunnen bedrijven printtaken efficiënter afhandelen en kosten reduceren, zodat de printer een toegevoegde waarde is binnen de organisatie.

 

Functies

  • Afdruksnelheid tot 50 ppm
  • Resolutie 1.200 x 1.200 dpi
  • 512 MB geheugen
  • Printen tot 200 grams papier
  • Uit te breiden met max. 4 extra lades a 520 vel
  • LCD kleuren touchscreen 4.5 cm
  • Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.0 Hi-speed
  • iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, NFC, Mopria™ Print Service
  • Papierlade voor 520 vel, universele lade voor 50 vel
  • Geleverd met super hoge capaciteit toner (circa 20.000 pagina’s)

Extra informatie

Afdrukmethode

Laser

Kleur

Zwart/wit

Papierformaat

A4

Snelheid

41-55